Lesmateriaal en methode

Alle trainingen die door Academie voor Bijzondere Wetten worden georganiseerd bestaan uit kennisoverdracht. De trainingen zijn gebaseerd op de dagelijkse praktijk en op de inhoud van de door Frank Joosten geschreven handboeken die uiteraard ook worden uitgereikt als lesboek.

Ter ondersteuning van de trainingen worden tevens de wettenbundel horeca of bijzondere wetgeving, actueel jurisprudentiemateriaal en voorbeelddocumenten uitgereikt.

Docenten

De trainingen worden gegeven door Frank Joosten of, afhankelijk van de inhoud van de training, door externe docenten.

Kleine groepen

Om een goede kwaliteit te kunnen garanderen werkt Academie voor Bijzondere Wetten principieel met kleine groepen (maximaal 15 deelnemers). Dat garandeert een actieve deelname van de individuele cursisten en waarborgt daarmee het rendement van de scholing.

Certificaat

Na afloop van alle trainingen ontvangen de deelnemers een certificaat.

Kosten

Alle bedragen/prijzen zijn exclusief btw, vermeld. Bij het inschrijfgeld van het programma zijn inbegrepen de kosten voor het documentatiemateriaal, koffie, thee en lunch. Het documentatiemateriaal wordt dezelfde dag uitgereikt. Parkeerkosten zijn niet inbegrepen bij het inschrijfgeld. Na ontvangst van uw inschrijving, ontvangt u een bevestiging, routebeschrijving en een factuur.

Aanmelden

Tot 14 dagen voor de cursus via het inschrijfformulier. Daarna graag bellen naar ons secretariaat via 06 – 10 49 22 07  of 06 – 51 91 31 42 (Frank Joosten)

Annuleren

Annuleren kan tot 14 dagen voor de cursus. Uw plaats mag overigens altijd door een vervanger worden ingenomen.

Meer weten?

Via deze website kunnen wij onze scholingsmogelijkheden slechts beperkt aan u voorstellen.

Heeft u nog vragen, wilt u meer weten over onze scholingsmogelijkheden en daarvoor een afspraak maken, of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons secretariaat of Frank Joosten.

  • email: info@academiebw.nl
  • mobiel: 06 – 10 49 22 07 (Secretariaat)
  • mobiel: 06 – 51 91 31 42 (Frank Joosten)