Reviews

Plaats een beoordeling


Plaats hier uw beoordeling
* verplicht veld

Drank- en Horecawet

21 Apr 2017 door Wilma Paarhuis

Er zijn veel bijvoeglijke naamwoorden te bedenken, leerzaam, leuk, goed verzorgd, maar de inbreng van Frank is niet te beschrijven. Alleen de woorden mateloos enthousiast op zijn vakgebied en boordevol met zinvolle kennis schieten me te binnen. Dank je wel Frank !!


Leerzaam

13 Dec 2016 door Ellen Kaandorp

In november 2016 heb ik de tweedaagse cursus APV en bijzondere wetten gevolgd. Het is voor mij allemaal nieuw, geen gemeentelijke ervaring op dit gebied en sinds juni werkzaam bij afdeling Vergunningen. Het was erg leerzaam, de stof wordt duidelijk en aan de hand van voorbeelden uitgelegd. Persoonlijk vond ik de ochtend waarin aan de hand van foto's situaties werden besproken van 'wat kan er misgaan' wel wat lang en had ik meer tijd willen besteden aan de bijzondere wetten. Frank, bedankt voor je enthousiasme, ik heb een hoop geleerd!


Cursus APV/DHW/ WOK en evenementen

08 Dec 2016 door Carla van der Woude

15 en 16 november een geslaagde en leerzame in company cursus gehad op het Gemeentehuis te Zuidhorn. Deze cursus werd verzorgd door Frank Joosten. Ik kijk hier met een goed gevoel op terug. Wat ik vooral leuk vond is de cursus te volgen samen met collega's van andere buurgemeenten. Een kijkje in de keuken van de buurgemeenten. Frank legt alles goed en duidelijk uit en er is volop tijd voor vragen en discussies. Ondanks dat ik al jaren werkzaam ben op dit vakgebied heeft deze cursus er weer voor gezorgd dat ik nog scherper weer naar mijn werk ga kijken. Frank had duidelijke praktijkvoorbeelden waardoor ik dacht, oei daar moet ik in de toekomst ook op letten. Kortom een geslaagde cursus die gegeven werd door een enthousiaste cursusleider. Bedankt Frank. Met vriendelijke groet, Carla van der Woude, gemeente Winsum


Veelomvattende en duidelijke cursus

05 Dec 2016 door Hester van Rij

Vorige week twee verhelderende dagen gehad in Utrecht. Heel prettig om van verschillende vakgebieden de basiskennis te leren en waardevol om aan de hand van casussen uit de groep deze kennis toe te passen. De moeite waarde voor ambtenaren die zich bezig houden met bijv. bestuurlijke maatregelen en beleid op het gebied van handhaving drank- en horecawet, evenementen, wet op kansspelen, etc. Bedankt Frank!


Actualiteitendag BW 08-11-2016

22 Nov 2016 door Annemiek van Krevel

Voor mij een aantal jaren geleden dat ik een actualiteitendag heb gehad. Het was een leerzame, praktische dag en ondanks de late start heeft Frank het prima opgelost. Ook het bijpraten met collega's van andere gemeenten heeft me nieuwe kennis opgeleverd. Ik sluit me aan bij het idee van Ron om de eigen werkpraktijk onderdeel te laten zijn van de dag.


Actualiteitendag Bijzondere wetten op 8-11-2016

21 Nov 2016 door Ron den burger

Hoewel wij later startten dan gepland was de dag zo voorbij. Zoals ik gewend ben van Frank, helder en structureel de stof behandelen met aandacht voor de praktische kant van de zaak. En dat we later begonnen had als voordeel dat je met andere collega's kon bijpraten. Ook heel leerzaam (en leuk!). Misschien een idee om de eigen werkpraktijk een onderdeel te laten zijn van een dergelijke dag?


Drank en Horecawet

18 Nov 2016 door Corrie Bengoua

Ik had geen ervaring in Drank- en Horecaregelgeving en heb zonder moeite de cursus kunnen volgen. De cursus werd goed ondersteund door praktijkkennis en jurisprudentie. Kortom ik ben zeer tevreden


Drank- en Horecawet

18 Nov 2016 door M. Middelbos

Omdat ik mijzelf een nieuwe taakveld heb toebedeeld is een goede basis nodig. Die heb ik gevonden in de 2 daagse cursus Drank en Horecawet van Frank Joosten. Aan de hand van voorbeelden of ervaringen uit het werk van vergunningverleners neemt Frank je mee in de materie en wordt op een heldere manier de wetgeving uitgelegd. Ook wordt er voldoende tijd genomen om vragen te beantwoorden. Met Frank als cursusleider en zijn werkwijze vliegt (helaas) de dag voorbij. Ik denk dat er wel 5 dagen zijn te vullen. Tot slot wil ik naast Frank ook alle medecursisten bedanken voor hun inbreng.


Drank- en Horecawet

13 Jul 2016 door Carlo van Wanroij

De docenten bevatten enorm veel kennis en geven op een fijne manier les. Het viel mij op dat zij erg begaan zijn met hun studenten en er veel moeite voor willen doen om hen te laten slagen. De e-learning module is zeer gebruiksvriendelijk en effectief.

Een keer buiten de praktijk beleven tijdens de cursus was wel gewenst geweest.

Docenten, bedankt.

Met vriendelijke groet,

Carlo van Wanroij


Goede duidelijke cursus!

13 Jul 2016 door Kevin huigen

Goede duidelijke cursus. Word goed uitgelegd.
Echt een aanrader!


Academie voor Bijzondere Wetten , 4.7 5.0 72 72 Er zijn veel bijvoeglijke naamwoorden te bedenken, leerzaam, leuk, goed verzorgd, maar de inbreng van Frank is niet te beschrijven. Alleen de woorden mateloos enthousiast op zijn v
Page:
123»